Tal i com vam anunciar, transcurreguts 21 dies des que vam iniciar la incubació dels ous, ja han nascut els primers pollets! Al llarg d’aquest temps els hem girat cada matí i tarda, procurant-los una temperatura estable de 37º i una humitat adient per a la correcta gestació dels embrions. I efectivament, amb molta emoció i entusiasme hem assistit  a aquest meravellós esdeveniment!

Volem agrair la gentilesa de L’Hort de Palau, establiment ubicat a Granollers dedicat al comerç de productes alimentaris i primeres matèries agrícoles, que amablement ens ha prestat les incubadores per experimentar el nostre projecte De l’ou al pollet, i que tanta expectació ha causat a l’escola. Tots els cursos han participat de l’experiència assistint a exposicions dels alumnes de segon, i han gaudit de la visita en les primeres hores dels nous pollets!

Amb molta cura i delicadesa els hi proporcionarem tot el necessari perquè puguin acomodar-se en un ambient favorable per al seu benestar. Aviat els haurem de retornar a L’Hort de Palau, on podran seguir el seu ritme de creixement natural, en un hàbitat apropiat per a aquesta espècie ovípar.

Ha estat un aprenentatge  extraordinari!

Amb la previsió que durant el cap de setmana piquessin nous pollets, les tutores de segon, les Srtes. Laura i Anna, s’han emportat a casa seva les incubadores i els nous nadons  perquè estiguessin ben cuidats i acompanyats!

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies