fbpx

El Consell Català de Ressuscitació (CCR) i el Departament d’Educació van signar un conveni l’any 2015 per impulsar la formació en suport vital bàsic als centres educatius mitjançant un programa de formació que s’inicia a infantil i acaba a 4t d’ESO consistent en una sèrie d’accions formatives per proporcionar habilitats i coneixements al professorat per impartir el programa a les escoles amb una metodologia didàctica específica i així formar a alumnes de diferents nivells educatius (de 3 a 18 anys) per poder donar una resposta adequada, segons la seva edat, davant d’una persona que ha sofert una aturada cardíaca.

Durant tota l’etapa de formació obligatòria l’alumnat va aprenent de forma progressiva els coneixements necessaris per actuar davant la pèrdua de consciència i la mort sobtada. A cada nivell educatiu es reforcen els aprenentatges del curs anterior i es treballen nous objectius.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies