EL CAMINAR DE L'ESCOLA

Arribem al present gràcies a l’existència d’un passat. Com atletes, ens passem la torxa amb l’esperança d’un món millor.

Tots els que avui formem part d’aquesta comunitat pensem que el seu present ha estat possible gràcies a l’esforç i a la participació de molts mestres, pares, alumnes…, que han anat obrint camí.

A continuació, anomenem un grup de professionals en representació de tots els que han format part de l’ahir de l’Escola.

Margarita Banús Llonch
Montserrat Vilarrodona Iglesias
Teresa Pasqual
M. Teresa March Pellisé
Montserrat Bescós
José Verde Aldea
Vicens Casals Grau
Lluís Torrents
Rafel Martinez
Concepció Gea
M. Gràcia Balada
Carme Barbany Triadú
Teresa Solé

Antònia Santanach de Niñerola
Isabel Giménez Membrive
Mª Dolores Cuñado del Pino
Rosa Mª Chueca
Esther Resina
Matilde Llobet Arnan
José Niñerola Bonet
Andrés Cámara Valero
Eulàlia Gibert Fontcuberta
Núria Mas Codina
Montserrat Medalla
Manel Gener Viaña
Rosa Font

SEMBLA AHIR

Qui no enyora aquells jorns plens d’il·lusió i interrogants sobre què passarà demà, les veus clares dels amics, els silencis sobtats en entrar un professor a classe, les hores d’esbarjo que aprofitàvem per parlar de les nostres coses?
El fet que em senti segura d’haver escollit el paisatge més adient em permet dir que aquells anys em van ajudar a ser cada dia més autònoma, més independent, a gaudir de la meva pròpia llibertat i aprendre dels meus propis errors.
Però què fa que aquesta escola ens hagi arrelat perquè tots els seus alumnes tinguem aquest sentiment de pertinença i tendresa envers ella? La dedicació i la lluita quotidiana, a les aules i fora d’elles, per sembrar en tots nosaltres el valor de l’esforç, de l’esperit de superació, del treball ben fet, de la prudència, de la perseverança, de la polidesa, del sentit estètic, del respecte i de les normes de cortesia envers tothom; tot això és el que fa la tan entranyable i la diferència d’altres.
Antiga alumna – Promoció 73-74

Quan d’adults som capaços d’estimar quelcom és perquè d’infants ens han ensenyat a estimar-ho. Tanmateix, amb el pas del temps, aprenem a valorar tot allò que hem rebut dels altres perquè sabem l’afany que significa.
Volem agrair a totes les persones que han fet possible, amb el seu treball i les seves conviccions, que el nostre camí per aquesta Escola ens hagi fet capaços d’adonar-nos d’allò que vàrem rebre. Aquest és el millor record que sempre portarem amb nosaltres. A tots el que ens heu acompanyat en la trajectòria cap a l’edat adulta, gràcies.
Antiga alumna – Promoció 80-81

L’Arbre del Cinquentenari

Des del mes de juny de 1997, un nou arbre forma part del pati de l’Escola. No és, peròm un arbre qualsevol,
sinó que ha nascut de la il·lusió que tots nosaltres hem sentit en motiu de la celebració del Cinquentenari.
Cada una de les seves fulles té una tonalitat de verd diferent, que, juntament amb el groc del sol i el blau del cel, donen un nota d’alegria a l’espai on juguem a l’hora de l’esbarjo.
Els alumnes, des de tres anys fins a tercer d’ESO, els professors d’aquest curs escolar i el personal no docent han contribuït amb una pinzellada en l’elaboració d’aquest arbre que ens representa a tots.
Per deixar constància d’aquest fet, cada un de nosaltres ha apuntat el seu nom en els llistons de fusta que configuren el marc que l’envolta.
Eduard Sala (Antic alumne)

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies