Intercanvis i viatges d'idiomes

Els intercanvis i viatges d’idiomes que es porten a terme a l’Escola Jardí són una oportunitat perquè els alumnes millorin les seves competències lingüístiques i sobre tot contribueixen a la formació integral de l’alumne.

Darrere de cada intercanvi hi neix cada any un projecte adreçat a un grup d’alumnes concret que estudia francés o bé alemany. Els alumnes que participen en els intercanvis s’allotgen a casa de famílies natives i després els acullen ells. En els viatges no hi ha intercanvi en famílies, tot i que pot haver relació amb alumnes d’escoles d’altres països.

Objectius dels intercanvis

  • Fomentar una escola oberta a Europa, prenent consciència de la nostra pertinença i ciutadania europea,
    copsant que Europa està formada per diferents països amb diversitat de cultures, idiomes i tradicions.
  • Fer immersió linguïstica tot enfortint els coneixements de francés o alemany.
  • Potenciar la capacitat d’adaptació i convivència. La immersió en famílies i a l’escola comporta un esforç per adaptar-se a l’estil de vida propi del lloc visitat.
  • Descobrir altres cultures i indrets.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies